Vietnes blogs

Nosūtīja Jānis Amoliņš — Monday, 2024. gada 10. June, 11:28
Visiem


29.maijā tika pasniegtas RV3Ģ Lepnuma balvas skolēniem par augstiem sasniegumiem mācībās, mācību priekšmetu olimpiādēs , zinātniski pētnieciskajā darbībā, sportā, pilsoniskajā līdzdalībā un skolotājiem par skolēnu izcilības veicināšanu.
Dari šodien to, ko citi negrib, un rīt tu dzīvosi tā, kā citi nevarēs atļauties.

Vairāk foto sadaļā "Galerija".

Tagi:
[ Modificēts: Monday, 2024. gada 10. June, 11:39 ]
 
Nosūtīja Jānis Amoliņš — Thursday, 2024. gada 30. May, 21:31
Visiem

2024. gada 25. maijā Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūtā (LU CFI) jau sešpadsmito reizi norisinājās sacensības “Saules kauss”, kas veicina 5.-12. klašu skolēnu interesi par zinātni un atjaunīgās enerģijas pielietošanas veidiem.

Šogad pasākums pulcēja 32 komandas, kuras pārstāvēja 67 skolēni un 19  skolotāji ne tikai no Rīgas, Jūrmalas, Jelgavas, Ķekavas un Siguldas, bet arī no tālākām Latvijas vietām, kā Cēsis, Ilūkste, Ranka, Preiļi, Aglona, Rēzekne un Ventspils.

Par kopvērtējuma uzvarētājiem kļuva jaunieši no Rīgas Valsts 3. ģimnāzijas – komanda “Tukšie termosi” (11.a klases skolnieki Matīss Matvejevs, Artemijs Smirnovs un Roberts Laužels), kuriem palīdzēja viņu skolotājs Jānis Amoliņš. Šī pati komanda arī ieguva 1. vietu Mašīnu ātruma disciplīnā Tautas klasē.

Paldies arī fizikas skolotājai Vitai Pētersonei un programmēšanas skolotājam Artjomam Zakaram, kuri palīdzēja komandai ar padomiem un izstrādāt viņu mašīnu dalībai sacensībās!



Foto no kreisās: A, Anspoks (LU CFI direktors), M. Matvejevs (11.a), A. Smirnovs (11.a), J. Amoliņš (skolotājs)




Saules Kauss 2024 balvas

Tagi:
[ Modificēts: Thursday, 2024. gada 30. May, 21:32 ]
 
Nosūtīja Jānis Amoliņš — Thursday, 2024. gada 30. May, 09:30
Visiem
15.-19. aprīlī Erasmus + Jean Monnet projekta “Citizens in action” dalībnieki devās uz Eiropas Parlamentu Briselē, Beļģijā, lai piedalītos tematiskajās sesijās par Eiropas Savienību, dzimumu līdztiesību un vides aizsardzību, un lai satiktos ar projekta dalībniekiem no citām valstīm – Itāliju, Grieķiju, Rumāniju. Noslēgumā skolēni piedalījās “Atdzimšanas ceremonijā”. Projekta mērķis – apzināties sevi kā Eiropas pilsoņus, zināt savas iespējas un tiesības Eiropas Savienībā, kā arī aktīvi darboties, lai uzlabotu Eiropas pilsoņu dzīvi.

Skolēni par projektu: “Projekta brauciens bija ļoti iedvesmojošs un izglītojošs. Brauciena laikā mēs guvām neaizmirstamu pieredzi, emocijas un atmiņas, kas paliks ar mums mūžīgi. Apmeklējot tādas Briseles pērles kā Eiropas Parlaments, Dabas Zinātņu muzejs un Eiropas Vēstures māja, mēs ne tikai paplašinājām savu redzes loku, bet arī iemācījāmies vairāk par jaunu kultūru. Turklāt, projekts iemācīja mums sadarboties, būt pacietīgiem, ne tikai klausīties, bet arī dzirdēt un apzināties sevi kā aktīvus Eiropas pilsoņus. Ieguvums no šī brauciena ir neizmērojams, mēs ļoti novērtējām doto iespēju!”


Vairāk foto sadaļā "Galerija".

Tagi:
 
Nosūtīja Jānis Amoliņš — Thursday, 2024. gada 23. May, 15:25
Visiem

16. maijā 9. un 12. klases svinēja Zvana dienu.


Vairāk foto - Galerijā.

Tagi:
[ Modificēts: Thursday, 2024. gada 23. May, 15:26 ]
 
Nosūtīja Jānis Amoliņš — Tuesday, 2024. gada 21. May, 21:03
Visiem


Saules lutināti un jaunu iespaidu bagātināti – tā 7.sb klase pagājušajā piektdienā aizvadīja "Čē Čē čempionātu" Bauskā. Jaunieši ne tikai veica dažādas komandas saliedēšanās aktivitātes, bet dienas noslēgumā arī kāpa uz skatuves, lai izspēlētu draudzības maču dambretē ar čempionāta talismanu Lāci.


Tagi:
[ Modificēts: Tuesday, 2024. gada 21. May, 21:30 ]
 
Nosūtīja Jānis Amoliņš — Tuesday, 2024. gada 21. May, 12:02
Visiem


Tagi:
[ Modificēts: Thursday, 2024. gada 30. May, 09:33 ]
 
Nosūtīja Jānis Amoliņš — Monday, 2024. gada 20. May, 12:51
Nosūtīja Jānis Amoliņš — Friday, 2024. gada 17. May, 10:29
Visiem


Brīnišķīga tikšanās ar Jāni Bukovski (@thatguyjanis) no "Those Guys Lighting".

Jānis dalījās par elektroniku un dažādu gaismas instalāciju tapšanu. Stāstīja par sava profesionālā aicinājuma atklāšanu un ceļu uz uzņēmuma līdzdibināšanu.

Tagi:
 
Visiem


Eiropas dienā RV3Ģ jauniešiem bija iespēja tikties ar Tieslietu ministrijas paralamentāro sekretāri Laumu Paegļkalnu, lai domātu un izteiktos par Eiropas Savienības nozīmi, vērtībām un pamatbrīvībām savā ikdienā.

Vairāk foto sadaļā "Galerija".

Tagi:
[ Modificēts: Monday, 2024. gada 13. May, 10:45 ]
 
Visiem


Šajā nedēļā 7.sb klases skolniece Malvīne Misāne startēja pasaules pieaugušo čempionātā dambretē Portugālē.

Kopā ar pārējām dalībniecēm no Latvijas Malvīne izcīnīja pasaules čempiones titulu starp sievietēm.

Apsveicam Malvīni un pārējās izlases dalībnieces ar izcilo sniegumu!
Tagi: